Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΔιαγωνισμός από τη “ΔΕΗ Ανανεώσιμες” για μηχανικούς σε ενεργειακό έργο στην Ικαρία

Διαγωνισμός από τη “ΔΕΗ Ανανεώσιμες” για μηχανικούς σε ενεργειακό έργο στην Ικαρία

ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΔιαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο επίβλεψης των εργασιών Πολιτικού Μηχανικού (Π/Μ) και Ηλεκτρομηχανολόγου Μηχανικού (Η/Μ) του υπό κατασκευή υβριδικού ενεργειακού έργου, στην Ικαρία, προκήρυξε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Η ανώτατη προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την παροχή των υπηρεσιών, που εκτός των παροαναφερθέντων περιλαμβάνει και την υπό κατασκευή δημοτική οδοποιία μήκους 7,2 χλμ., ανέρχεται στις 170.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Το υβριδικό έργο στην Ικαρία, που σύμφωνα με τη ΔΕΗ ΑΠΕ κατασκευάζεται στο πλαίσιο των συμβάσεων ΙΚΗ-1 και ΙΚΗ-1Ν, αποτελείται από ένα αιολικό πάρκο στη θέση Στραβοκουντούρα ισχύος 2,7 MW, έναν μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό ισχύος 1,05 MW στη θέση Προεσπέρα, ένα μικρό υδροηλεκτρικό 3,10 MW στη θέση Κάτω Προεσπέρα, ένα αντλιοστάσιο ισχύος 3,00 MW στη θέση Κάτω Προεσπέρα και δύο δεξαμενές με επένδυση από οπλισμένο σκυρόδεμα χωρητικότητας 80.000 μ3 εκάστη (μία στην Προεσπέρα και μια στην Κάτω Προεσπέρα).

Να σημειωθεί ότι η κατάθεση των προσφορών μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 13.00, στη διεύθυνση ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, Καποδιστρίου 3 – 153 43, Αγία Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το διαγωνισμό δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Πηγή: energypress.gr

RELATED ARTICLES