Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΔιεθνής έκθεση για τα κτίρια

Διεθνής έκθεση για τα κτίρια

energy-inspectors1Η 1η έκθεση SeSa Build θα ανοίξει τις πύλες τις από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο ICC στη Κωνσταντινούπολη, η οποία θα επικεντρώνεται στην αειφόρο ανάπτυξη, το σχεδιασμό κτιρίων υψηλής ποιότητας, τις λύσεις μακράς διάρκειας, τη πράσινη τεχνολογία και την ενεργειακή απόδοση.

«Η καινούρια αυτή έκθεση αναμένεται να αναδειχθεί σε κορυφαία εμπορική έκθεση για την ασφάλεια, την ασφάλεια των οικοδομών και των λύσεων πληροφορικής στην Τουρκία και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αφού παρουσιάζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των τοπικών και διεθνών εκθετών του κλάδου, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση.

Η SeSa Build που υποστηρίζεται από την κορυφαία έκθεση αρχιτεκτονικής, υλικών και συστημάτων ΒΑU, θα αποτελέσει πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών και βέλτιστων λύσεων για αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και όλους τους αντιπροσώπους του κατασκευαστικού κλάδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τομέας των κατασκευών αποτελεί την κινητήρια δύναμη της τουρκικής οικονομίας, αφού ο οικοδομικός τομέας και ο τομέας δομικών υλικών αναπτύχθηκε 4,5-5 % μέσα στο 2015!». Προϊόντα και υπηρεσίες που –μεταξύ άλλων- καλύπτονται στην SeSa Build:

Τεχνολογία αυτοματισμών, Δομικά Στοιχεία, Συστήματα Παρακολούθησης Κτιρίων, Συστήματα Διαρρηκτών και εγκαταστάσεις θωράκισης, Προστασία υλικών καλωδίων, Υλικά επικάλυψης, Υλικά επίστρωσης για προσόψεις κτιρίων, Κατασκευές από μπετόν, Χημικά Κατασκευών, Οικοδομικά υλικά, Κατασκευή Συστημάτων, Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, Μονωτικές πλάκες πρόσοψης, Προσόψεις και Συστήματα πρόσοψης, Συστήματα και εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης, Ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες, Χαρτογράφηση, Τοποθέτηση και Συστήματα στερέωσης, Χρώματα και βερνίκια, Προκατασκευασμένα κτίρια, Προστασία των Ιστορικών Μνημείων, Ανθεκτικά καλύμματα, Ήχο-θερμομονωτικά κουφώματα.

Για κάρτες εισόδου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (τηλ. στην Αθήνα 210 6419000-038 και στη Θεσσαλονίκη 2310 327733).

Πληροφορίες: http://www.sesa-build.com/ exhibitor.html

 

Πηγή:tee.gr

RELATED ARTICLES