Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕνέργειαΔιημερίδα για την έξυπνη Ενέργεια

Διημερίδα για την έξυπνη Ενέργεια

greenpages

Workshop – διημερίδα για την έξυπνη ενέργεια διοργανώνει το Ινστιτούτο Ενέργειας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί το επιστημονικό περιεχόμενο των έργων Ηφαιστος και ΕΠΕΑ-Θ/ΚΡΗΠΙΣ. Το πρώτο αποτελεί μία προσπάθεια συνεργασίας Ε & Α που εστιάζεται στα Ευφυή Ενεργειακά Συστήματα Νέας Γενιάς και περιλαμβάνει επιστήμονες από διάφορες ειδικότητες στον τομέα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και της Επιστήμης Υπολογιστών. Υποστηρίζεται από τη ΓΓΕΤ μέσω της Δράσης ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Το δεύτερο, εστιάζει στη διάχυση της προ-υπάρχουσας και της αναδυόμενης γνώσης στον τομέα της ευφυούς ενέργειας σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Η Διημερίδα-Workshop θα διεξαχθεί στις 15-16 Οκτωβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Παραρτήματος Μαγνησίας στο Βόλο. Η επίσημη γλώσσα του Workshop θα είναι η αγγλική.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο site http://smartenergyworkshop.ireteth.certh.gr/ ή στις κ. κ. Σταυρούλα Διβανέ και Τόνια Λεβέντη, 2421096740,[email protected] και [email protected].

πηγή:taxydromos.gr

RELATED ARTICLES