Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑγγελίες«Ecothess: Περιβάλλον και άνθρωπος» - Διαγωνισμός και έκθεση φωτογραφίας

«Ecothess: Περιβάλλον και άνθρωπος» – Διαγωνισμός και έκθεση φωτογραφίας

ecothess

H Επιτροπή Νέων Επιστημόνων Βορείου Ελλάδος του ECOCITY σε συνεργασία με την περιβαλλοντική ομάδα “Students for Sustainability” του Μεταπτυχιακού προγράμματος στην Περιβαλλοντική Διαχείριση και Αειφορία του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (MSc in Environmental Management and Sustainability) διοργανώνουν Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Εcothess: Περιβάλλον και άνθρωπος» στις 17 Μαΐου συνδεόμενο με το 1οΔιεθνές Συνεδριο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

SSΣκοπός είναι να αναδειχθούν φωτογραφίες που αποτυπώνουν μοναδικά, τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη. Από τους συμμετέχοντες θα ζητείται ένα portfolio φωτογραφιών μέσω των οποίων ο φωτογράφος θα πραγματεύεται το θέμα της έκθεσης από την δική του οπτική, επιδιώκοντας την ευαισθητοποίηση του κόσμου μέσω της ανάδειξης των προβλημάτων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε φωτογράφος ερασιτέχνης ή επαγγελματίας.
 2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μόνο 2 φωτογραφίες.
 3. Γίνονται δεκτές φωτογραφίες κάθε τεχνικής λήψης (αναλογική, ψηφιακή) αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι φωτογραφικό.
 4. Κάθε  διαγωνιζόμενος πρέπει να αποστείλει τις δυο φωτογραφίες σε μέγεθος 20×30 cm και σε μορφή jpg με πολύ καλή ανάλυση, στο e-mail [email protected]. Τα αρχεία πρέπει να έχουν τη μορφή ΕπίθετοΌνομα01.jpg, ΕπίθετοΌνομα02.jpg. Μαζί πρέπει να αποστείλει το ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας.
 5. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 6. Τελευταία μέρα αποστολής ορίζεται η 13η Μαΐου 2015. Πέραν αυτής καμιά συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.
 7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αποδοχή από τους διαγωνιζόμενους, όλων των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 • Κατάθεση και συλλογή των φωτογραφιών.
 • Δημοσιοποίηση των 100 καλύτερων φωτογραφιών σε social media, στην κεντρική εκδήλωση στις 17 Μαΐου.
 • Η κριτική επιτροπή μέσω του ecocity λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη του κοινού στις 20 Μαΐου θα ανακοινώσει τις βραβευμένες φωτογραφίες.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
 1. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στις 17 Μαΐου στην κεντρική εκδήλωση του διαγωνισμού και στο ΤΕΕ ΤΚΜ για την Ημέρα Περιβάλλοντος.
 2. Οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν διάφορα έπαθλα.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην διοργάνωση του event θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην πλατφόρμα: http://goo.gl/forms/lZWnLMVjLA

 

RELATED ARTICLES