Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑγγελίεςEκ νέου διαδικασίες για την προκήρυξη 581 θέσεων μόνιμου προσωπικού από τη...

Eκ νέου διαδικασίες για την προκήρυξη 581 θέσεων μόνιμου προσωπικού από τη ΔΕΗ

deiΤον ερχόμενο Ιανουάριο αναμένεται να κινηθούν εκ νέου οι διαδικασίες για την προκήρυξη 581 θέσεων μόνιμου προσωπικού από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος διαγωνισμού της για 19 Ειδικούς Επιστήμονες, η Επιχείρηση θα προχωρήσει την έκδοση της επόμενης προκήρυξής της.

Σε πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί ο καθορισμός των θέσεων, οι οποίες θα καλυφθούν από άτομα ειδικών κατηγοριών, που υπάγονται στον Νόμο 2643/1998, και, ακολούθως, θα αποσταλεί προσχέδιο της προκήρυξης στο ΑΣΕΠ, ώστε να κινηθεί η διαδικασία της τελικής έγκρισης της προκήρυξης.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν περιλαμβάνουν πτυχιούχους Μηχανικούς, Ηλεκτροτεχνίτες και Ηλεκτροτεχνικούς Σταθμών, Υποσταθμών και Δικτύων, Οδηγούς, Χειριστές Μηχανημάτων και Τεχνικούς Ορυχείων. Στόχος της ΔΕΗ είναι να στελεχώσει τόσο τα κεντρικά γραφεία της, όσο και τη Διεύθυνση Πληροφορικής, άλλες Διευθύνσεις της, Λιγνιτικά Κέντρα, Διευθύνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, Ατμοηλεκτρικούς και Τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει περιοχές με υψηλές ανάγκες σε προσωπικό, μεταξύ των οποίων η Κοζάνη, η Φλώρινα, η Αρκαδία, η Βέροια, τα Χανιά, αλλά και η Αττική.

 

Πηγή: ethnos.gr

RELATED ARTICLES