Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑρχιτεκτονικήΈκθεση με τους 100 καλύτερους πράσινους σχεδιαστές

Έκθεση με τους 100 καλύτερους πράσινους σχεδιαστές

green-new

Τις εταιρίες που βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος GREEN GOOD DESIGN θα παρουσιάσει το Chicago Athenaeum: Museum for Architecture and Design, σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Contemporary Space Athens (Μητροπόλεως 74, Πλάκα).

Διάρκεια έκθεσης: Από 18 Ιουνίου, έως 10 Αυγούστου 2016.

«Οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό ήταν εκατοντάδες από μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία, από εταιρίες ντιζάιν και κατασκευαστές από την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και την Αμερική», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Αυτή τη χρονιά επελέγησαν 65 projects στις κατηγορίες του φωτισμού, της συσκευασίας, των μεταφορών, των προϊόντων πατώματος, των συσκευών, των υφασμάτων, των επίπλων. Επελέγησαν επίσης 25 κτίρια και μελέτες περιβάλλοντος, ουρανοξύστες, οικολογικές φάρμες, εργοστάσια, μουσεία, πλατείες, εκθεσιακά περίπτερα, κατοικίες, σχoλεία και πανεπιστήμια.

Ανάμεσά τους η πόλη του Παρισιού με το Green Roof-Top Program και το German Pavilion Expo Milano. Τους νικητές του φετινού διαγωνισμού μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τους δουν αναλυτικά: https://chi-athenaeum.org/aboutgreen-good-design.html

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Τετάρτη έως Κυριακή, 15.00-22.00

 

tee.gr

RELATED ARTICLES