Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέαETΑΔ: 25 αρχιτεκτονικές προτάσεις για τον Λυκαβηττό.

ETΑΔ: 25 αρχιτεκτονικές προτάσεις για τον Λυκαβηττό.

Συνολικά 25 προτάσεις υποβλήθηκαν στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου στο πλαίσιο του ανοικτού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων μελέτης υλοποίησης του έργου «Διαμόρφωση  περιβάλλοντος χώρου και υποστηρικτικών  εγκαταστάσεων Θεάτρου Λόφου Λυκαβηττού ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΠΑΝ.ΟΡΑΜΑ»

Η ΕΤΑΔ θεωρεί ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή, δεδομένης της έκτασης και της πολυπλοκότητας του θέματος, που αφορά στην ανάπλαση του πλατώματος που περιβάλλει το Θέατρο του Λυκαβηττού, των υποστηρικτικών του εγκαταστάσεων καθώς και των τμημάτων του φυσικού αναγλύφου που περιβάλλουν την περιοχή και βρίσκονται εντός των ορίων παρέμβασης, ιδιοκτησίας ΕΤΑΔ.

Η Κριτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από τους κ. Π. Τουρνικιώτη αρχιτέκτονα μηχ/κο Κοσμήτορα και καθηγητή της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων του ΕΜΠ, πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, Κ. Καραδήμα αρχιτέκτονα μηχ/κο αναπληρωτή καθηγητή της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων του ΕΜΠ, ως κριτή εκ προσωπικοτήτων, Χ. Πατρινέλη αρχιτέκτονα μηχ/κο εκπρόσωπο της ΕΤΑΔ Α.Ε., Δ. Διαμαντόπουλο αρχιτέκτονα μηχ/κο ελεύθερο επαγγελματία, Ι. Δρούγα αρχιτέκτονα μηχ/κο υπάλληλο ΥΠΕΝ, Ε. Σακελαρίδου αρχιτέκτονα μηχ/κο αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΑΠΘ, και Π. Πετρακόπουλο αρχιτέκτονα μηχ/κο ελεύθερο επαγγελματία, έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης των παραδοτέων για την κατάταξη των μελετών και την απονομή των βραβείων.

newmoney.gr

RELATED ARTICLES