Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα«Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» από το ΕΜΠ

«Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» από το ΕΜΠ

ΕΜΠ3

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με την SO Kwadraat, οργανώνεται κάθε χρόνο «Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα σε φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες, μεταδιδάκτορες, ερευνητές και μέλη ΔΕΠ αλλά και αποφοίτους των Σχολών του ιδρύματος να προχωρήσουν, εφόσον το επιθυμούν, σε μια επιχειρηματική πρωτοβουλία.

Η εβδομάδα επιχειρηματικότητας ξεκίνησε πρώτη φορά με επιτυχία το Μάιο του 2012, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν 15 επιχειρηματικές ιδέες. Το 2013 στις 2-8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 2η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή 16 ομάδων του ΕΜΠ και στις 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου του2014 η 3η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή 17 ομάδων.

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ, οργανώνει την 4η «Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να δεχτούν σχόλια, σε κλειστές συναντήσεις με τη συμμετοχή του Johan Van den Bossche εμπειρογνώμονα της SO Kwadraat και των μελών της ΜοΚΕ – ΕΜΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την ιδέα τους έως τις 20 Μαΐου 2015. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της εβδομάδας θα προσδιοριστεί σε επόμενη ανακοίνωση.

Για υποβολή της ιδέας σας πατήστε  εδώ.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της ιδέας μπορείτε  να επισκεφθείτε τη διαδικτυακή πύλη  http://mke.ntua.gr/entrepreneurship_week ή να επικοινωνήσετε στα  τηλέφωνα 772 2822, 772 2823 ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική  διεύθυνση [email protected] .

mke.ntua.gr

RELATED ARTICLES