Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΗ εξόρυξη αποβλήτων σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

Η εξόρυξη αποβλήτων σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

mythes2Η ενημέρωση των Δημόσιων – ιδιωτικών φορέων αλλά και του κοινού για την εναλλακτική πρόταση ανάκτησης χρήσιμων υλικών, γης και ενέργειας από χώρους διάθεσης αποβλήτων μέσω της εξόρυξης και της κατάλληλης επεξεργασίας αυτών, αποτελεί κύριο στόχο του «1ου Πανελλήνιου Συνέδριου για την Εξόρυξη αποβλήτων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Met Hotel, στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 π.μ. με 5 μ.μ.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου θα λάβουν χώρα παρουσιάσεις από ειδικούς επιστήμονες στα πεδία της εξόρυξης και διαχείρισης αποβλήτων, θα αναλυθούν τεχνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα της μεθόδου καθώς και οι δυνατότητες εφαρμογής της στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με θεματολογία:
•Εξόρυξη Αποβλήτων
•Διεθνής Εμπειρία στην Εξόρυξη Αποβλήτων
•Επεξεργασία Αστικών Αποβλήτων για ανάκτηση
•Συστήματα Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων
•Νέες Τεχνολογίες στη Διαχείριση Αποβλήτων
•Ενεργειακή Αξιοποίηση Αποβλήτων
•Αποκατάσταση Χώρων Διάθεσης Αποβλήτων και Ρυπασμένων Χώρων

Η συμμετοχή στο συνέδριο που απευθύνεται σε δημόσιους φορείς, μέλη της επιστημονικής κοινότητας, σε επιχειρήσεις και σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, είναι δωρεάν.

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική.

Σημειώνεται επίσης ότι γίνονται δεκτές περιλήψεις (έως 500 λέξεις) για προφορικές παρουσιάσεις. Η αποστολή γίνεται στο e-mail ([email protected]), ενώ η προθεσμία υποβολής είναι έως τις 25 Ιουλίου. Οι περιλήψεις που θα γίνουν δεκτές, θα δημοσιευθούν στα πρακτικά του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210/7414700 ή στο e-mail: [email protected]

Πηγή:agronews.g
RELATED ARTICLES