Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΗ Geosense στην 1η Πανελλήνια Έκθεση Drone Expo 2016

Η Geosense στην 1η Πανελλήνια Έκθεση Drone Expo 2016

cov droneexpob

Η Geosense, κατέχοντας ηγετική θέση σε επαγγελματικές λύσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και παγκοσμίως πιστοποιημένη σε υπηρεσίες εκπαίδευσης και service σε drones, δεν θα μπορούσε να λείπει από την 1η μεγάλη έκθεση για τα drones στην Ελλάδα, την Drone Expo, 27-29 Μαΐου 2016, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η Geosense παρουσίασε στο περίπτερό της Ι-6 όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες στην συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία των UAV, αναλύοντας την πολλαπλή εφαρμογή και χρήση των drones και ενημερώνοντας εκατοντάδες επισκέπτες για τους πολλαπλούς τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία των drones μπορεί και βοηθά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε πλήθος εφαρμογών.

Μη επανδρωμένα αερομοντέλα, εξαρτήματα, αισθητήρες, λογισμικό και υπηρεσίες ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών, ενώ η Geosense, σε συνεργασία με την εταιρία JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε. , είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο περίπτερό της παγκοσμίως αναγνωρισμένα drones, όπως αυτά της DJI, του μεγαλύτερου κατασκευαστή drones στον κόσμο που επέλεξε την Geosense ως αντιπρόσωπο στα Industrial προϊόντα του, της Ελβετικής senseFly με την οποία η Geosense έχει αποκλειστική συνεργασία από το 2011 ή του Δανέζικου Huggin-X1,το οποίο επιχειρεί στο στρατό της Δανίας και της Ιταλίας, επίσημος δοκιμαστής του οποίου είναι η Geosense.

Ταυτόχρονα, η Geosense παρουσίασε παγκοσμίως αναγνωρισμένο λογισμικό μελέτης και ανάλυσης δεδομένων από drones, αλλά και λογισμικό υποστήριξης και διαχείρισης χαρτογραφικών εφαρμογών, επιτυγχάνοντας έτσι την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας.

geosdronexp

Παράλληλα, στα πλαίσια της Drone Expo, διενεργήθηκε το UAV Conference στο οποίο ο CTO της Geosense, κ. Βασίλης Πολύχρονος, παρείχε εξειδικευμένη ενημέρωση στο φλέγον θέμα της χρήσης και εφαρμογής των drones στην χαρτογράφηση, της έρευνα & διάσωση, την μοντελοποίηση και τη γεωργία ακριβείας, συγκεντρώνοντας μάλιστα στο τέλος της παρουσίασης πλήθος ερωτήσεων από το κοινό.

Συνεχίζοντας την δράση της και την στρατηγική ενημέρωσης του κοινού σε νέες τεχνολογίες, η Geosense έχει την τιμή να είναι χορηγός, αλλά και επίσημη προσκεκλημένη στο παγκοσμίου ενδιαφέροντος Split Remote Sensing Summer School 2016, 05-10 Ιουνίου 2016 στα Χανιά!

Ο CTO της Geosense, κ. Βασίλης Πολύχρονος, σε session 2 ημερών 07-08/06/2016, θα αναλύσει σε αμιγώς ακαδημαϊκό κοινό και αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα, την χρήση και συμβολή των drones σε εφαρμογές γεωργίας ακριβείας. Στις εν λόγω ενότητες, ο κ. Πολύχρονος θα εκπαιδεύσει τους παρευρισκόμενους, καταγράφοντας on real time στοιχεία με το πιο εύχρηστο και αξιόπιστο drone στην παγκόσμια αγορά, κατάλληλο για εφαρμογές γεωργίας ακριβείας, το Ελβετικής προέλευσης eBee της senseFly και επεξεργάζοντας στην συνέχεια τα δεδομένα με ένα από τα πιο «έξυπνα» και ισχυρά λογισμικά φωτογραμμετρίας για αυτόματη παραγωγή ορθοφωτοχαρτών και μοντέλων εδάφους, το Pix4DMapper Pro.

Η Geosense, παραμένει πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.geosense.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας 2310953353.

 

 

RELATED ARTICLES