Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΗμερίδα με θέμα «Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. Χρηματοδότηση έργων αντικατάστασης φωτισμού»

Ημερίδα με θέμα «Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. Χρηματοδότηση έργων αντικατάστασης φωτισμού»

save energyΗμερίδα με θέμα «Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. Χρηματοδότηση έργων αντικατάστασης φωτισμού», διοργανώνεται από το ΤΕΕ/ΤΚΜ και την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, στις 11.00, στην αίθουσα ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ  Ι και ΙΙ  του ξενοδοχείου HYATT, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων MONEY SHOW 2015.

Στην ημερίδα, εκπρόσωποι Εταιρειών παραγωγής και εμπορίας λαμπτήρων τεχνολογίας LED, του ΚΑΠΕ, εταιρειών συμβούλων και της Αναπτυξιακής Εταιρείας, θα προσεγγίσουν το θέμα των δυνατοτήτων  που υπάρχουν, του θεσμικού πλαισίου και των προϋποθέσεων που χρειάζονται, για την υλοποίηση έργων Εξοικονόμησης Ενέργειας και ειδικότερα της Αντικατάστασης των Λαμπτήρων του οδικού φωτισμού, με την χρηματοδότηση από τρίτους, μέσω Συμβάσεων Ενεργειακής Απόδοσης (ΣΕΑ).

Παράλληλα θα παρουσιασθεί και η διεθνής εμπειρία στη σύναψη συμβάσεων ενεργειακής απόδοσης στην Ευρώπη, με ειδική αναφορά σε συμβάσεις αντικατάστασης οδικού φωτισμού.

Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου TRANSPARENSE, που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Intelligent Energy Europe.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

RELATED ARTICLES