Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΠολυτεχνείο ΔΠΘ: Γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ νέων μηχανικών και κορυφαίων εταιριών και βιομηχανιών

Πολυτεχνείο ΔΠΘ: Γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ νέων μηχανικών και κορυφαίων εταιριών και βιομηχανιών

Μια εκδήλωση-ορόσημο για νέους μηχανικούς.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» που διεξήχθη στις 24 Οκτωβρίου στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη Ξάνθης-Κιμμερίων. Στόχος; Να δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των νέων μηχανικών και κορυφαίων εταιριών και βιομηχανιών.

Πάνω από 230 νέοι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν αυτή την ευκαιρία, συνομιλώντας από κοντά με εκπροσώπους από 16 κορυφαίες εταιρίες, που έδειξαν την ανθεκτικότητα και την δέσμευσή τους, παρά τις δυσκολίες στις μετακινήσεις λόγω ομίχλης στην περιοχή.

«Η αλληλεπίδραση ήταν έντονη και η ανταλλαγή ιδεών πυρετώδης! Οι νέοι μηχανικοί έδειξαν το πάθος τους, κάνοντας ερωτήσεις, καταθέτοντας τα βιογραφικά τους και διεκδικώντας τη θέση τους στον επαγγελματικό κόσμο» σημείωσε σε απολογιστική ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, που ευχαρίστησε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν, με ειδική μνεία στις εξής: Πλαστικά Θράκης, KEBE Κοθάλη, AD Constructions, Hellenic Τrain, Mytilinaios, Geosystems Hellas, Γεωγνώση Α.Ε., TreeCompany, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, MANAGEMENT FORCE Group, ΠΕΝΕΛΗΣ Α.Ε. Συμβούλων και Μελετών, AirEnergy.

xronos.gr

RELATED ARTICLES