Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΠροχωρούν οι μελέτες για το Ελληνικό

Προχωρούν οι μελέτες για το Ελληνικό

adeies_domisisΟι διαδικασίες αδειοδότησης του έργου αξιοποίησης της έκτασής του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό συνεχίζονται κανονικά από την πλευρά της Lamda Development, αφού το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου δεν έχει εγείρει κανένα ζήτημα αναφορικά με τη σύμβαση ανάθεσης του έργου που έχει υπογραφεί.

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση δεν έχει καθορίσει ακόμα επίσημα τι θα γίνει με την αξιοποίηση του Ελληνικού, αν και ανώτατα στελέχη της σε καίριες θέσεις έχουν εκφραστεί αρνητικά.

Ο υπεύθυνος για τις επενδυτικές σχέσεις Αλέξανδρος Κοκκίδης στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αναλυτών για την πορεία της εταιρείας το 2014 τόνισε αναφορικά με το Ελληνικό ότι, η Lamda έχει υπογράψει μια σύμβαση και με βάση αυτή συνεχίζει να δουλεύει για το έργο, προετοιμάζοντας κυρίως τις μελέτες που θα υποβάλει προς τους αρμόδιους φορείς.

Σχετικά με το αν θα ολοκληρωθεί η αδειοδότηση μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 όπως έχει συμφωνηθεί (δύο χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης), ελέχθη πως κάτι τέτοιο είναι δυνατό παρά τις καθυστερήσεις, καθώς και ότι η εταιρεία θα επιθυμούσε όλα να γίνουν γρηγορότερα.

 

ered.gr

RELATED ARTICLES