Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνέργειαΠρομελέτη βιωσιμότητας για την ανάπτυξη δικτύου Φυσικού Αερίου στη Δυτική Ελλάδα

Προμελέτη βιωσιμότητας για την ανάπτυξη δικτύου Φυσικού Αερίου στη Δυτική Ελλάδα

agwgosΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέλαβαν την εκπόνηση Προμελέτης Βιωσιμότητας για την ανάπτυξη δικτύου Φυσικού Αερίου, ώστε να καταστεί εφικτή η ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών-εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Με δεδομένο ότι το πρώτο στάδιο της εκπόνησης της προμελέτης βιωσιμότητας από την Ομάδα έργου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας αφορά στην αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης (2008-2014) ως προς τις θερμικές και ηλεκτρικές καταναλώσεις,  απέστειλλαν σε επιχειρήσεις προς συμπλήρωση σχετικό ερωτηματολόγιο σε ψηφιακή μορφή και αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Όπως αναφέρεται, η ηλεκτρονική συμπλήρωση εξυπηρετεί την ταχύτερη επεξεργασία των ερωτηματολογίων και η συμπλήρωση του εν λόγω ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προκειμένου η μελέτη να στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα.

Πηγή: agrinionews.gr

RELATED ARTICLES