Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέα"Εcothess Contradictions": Ένας καινοτόμος περιβαλλοντικός διαγωνισμός φωτογραφίας

“Εcothess Contradictions”: Ένας καινοτόμος περιβαλλοντικός διαγωνισμός φωτογραφίας

ecothessphotologo

Tο ECOCITY διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Εcothess Contradictions» συνδεόμενο με το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Σκοπός είναι να αναδειχθούν φωτογραφίες που αποτυπώνουν μοναδικά, τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές αντιθέσεις που εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη. Από τους συμμετέχοντες ζητούνται  φωτογραφιές, μέσω των οποίων ο φωτογράφος θα πραγματεύεται το θέμα της έκθεσης από την δική του οπτική, επιδιώκοντας την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου μέσω της ανάδειξης τόσο προβλημάτων όσο και θετικών – αισιόδοξων εικόνων της συμπρωτεύουσας

Όροι Συμμετοχής

  1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε φωτογράφος ερασιτέχνης ή επαγγελματίας.
  2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μόνο 2 φωτογραφίες. Γίνονται δεκτές φωτογραφίες κάθε τεχνικής λήψης (αναλογική, ψηφιακή) αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι φωτογραφικό.
  3. Κάθε  διαγωνιζόμενος πρέπει να αποστείλει τις δυο φωτογραφίες σε μέγεθος 20×30 cm και σε μορφή jpeg με πολύ καλή ανάλυση, στο e-mail [email protected]. Τα αρχεία πρέπει να έχουν τη μορφή ΕπίθετοΌνομα01.jpg, ΕπίθετοΌνομα02.jpg. Μαζί πρέπει να αποστείλει το ονοματεπώνυμο.

Επιπρόσθετα

Μπορεί ο διαγωνιζόμενος να κάνει upload τις δύο φωτογραφίες του στο “Instagram” με hashtag #ecothessphoto2016, αφού όμως τις έχει υποβάλλει πρώτα στο [email protected] με τον τρόπο που έχει περιγραφεί πιο πάνω.

  1. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  2. Τελευταία μέρα αποστολής ορίζεται η  20η Μαΐου 2016. Πέραν αυτής καμιά συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.
  3. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αποδοχή από τους διαγωνιζόμενους, όλων των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Διαδικασία Διαγωνισμού

  • Δημοσιοποίηση των καλύτερων φωτογραφιών σε social media, στο 2ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΔΙΠΑΕ (20/5-22/5) και στο ΤΕΕ/ΤΚΜ.
  • Η κριτική επιτροπή μέσω του ECOCITY λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη του κοινού στις 5 Ιουνίου θα ανακοινώσει τις βραβευμένες φωτογραφίες.

Βραβεία και Διακρίσεις

  1. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΔΙΠΑΕ (20/5-22/5) και στο ΤΕΕ/ΤΚΜ.
  2. Οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν έπαθλα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο [email protected].

Facebook: Ecothess

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YQ307clp75o&feature=youtu.be

 Αφίσα Διαγωνισμού

Διοργάνωση: Επιτροπή Νέων Επιστημόνων Βορείου Ελλάδος ECOCITY ecocitylogo2

RELATED ARTICLES