Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔόμηση"Ιπτάμενη" πισίνα ενώνει δύο ουρανοξύστες (φωτο+βίντεο)

“Ιπτάμενη” πισίνα ενώνει δύο ουρανοξύστες (φωτο+βίντεο)

sky_habitatTο… “ευτελές” ποσό των 3.801 δολαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο θα κληθεί να καταβάλει όποιος ενδιαφέρεται να γίνει ένοικος του ψηλότερου ουρανοξύστη του Bishan στη Σιγκαπούρη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο ουρανοξύστες που ενώνονται στην κορυφή τους με μια γέφυρα – πισίνα μήκους 50 μέτρων.

Το εντυπωσιακό κτήριο φέρι το όνομα Sky Habitat και αναμένεται να είναι έτοιμο στα τέλη του επόμενου έτους.

Το κτήριο αποτελείται από 38 ορόφους και εκτός από τα 578 πολυτελή διαμερίσματα, θα διαθέτει γυμναστήρια, κήπους, εστιατόρια και πάρκινγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι 125 εκ των διαμερισμάτων πουλήθηκαν ήδη από την πρώτη μέρα!

Tα διαμερίσματα κυμαίνονται από 63 έως 280 τετραγωνικά. Η τιμή λοιπόν ανέρχεται σε  984.000 δολάρια για ένα δυάρι έως 2,18 εκατ. για ένα τεσσάρι.

Πάντως στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί σχόλια από χρήστες που αναρωτιούνται για το πόσο ασφαλής είναι κάποιος όταν βρίσκεται σε μια πισίνα σε αυτό το ύψος!

Κάποιοι άλλοι πάλι, σχολιάζουν ότι το προκλητικά εντυπωσιακό συγκρότημα είναι η απτή απόδειξη πως κάποιοι έχουν πολλά λεφτά, μα καθόλου μυαλό, αφού η συγκεκριμένη περιοχή έχει πολλά ακίνητα να προσφέρει σε πολύ πιο λογικές τιμές.

Απλώς, σημειώνουν, οι αγοραστές έχουν αρχίσει να υπερτιμούν το prestige και να αγνοούν τις βασικές αρχές της τοποθεσίας και της λειτουργικότητας ενός ακινήτου, ενώ γίνεται λόγος για τη δημιουργία μιας νέας τεράστιας φούσκας στον χώρο των ακινήτων.

 


 

Πηγή(+φωτό): newmoney.gr

RELATED ARTICLES