Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα"Πόρτα" επαγγελματικής αποκατάστασης για τους απόφοιτους του Πολυτεχνείου

“Πόρτα” επαγγελματικής αποκατάστασης για τους απόφοιτους του Πολυτεχνείου

polytexneio creteΕπίσκεψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, ο πρόεδρος της εταιρείας πληροφορικής JR Technologies, κ. George Khairallah, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Ιδρύματος κ. Βασίλειο Διγαλάκη.

Η εταιρεία JR Technologies (www.jrtechnologies.com) δραστηριοποιείται στο χώρο ανάπτυξης λογισμικού αεροπορικών κρατήσεων με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Ινδία και πρόσφατα στα Χανιά και την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε μία σύντομη παρουσίαση των ειδικοτήτων των Σχολών του Ιδρύματος ενώ συζητήθηκε και η προοπτική άμεσης απασχόλησης αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης στην εταιρεία JR Technologies.

Ο κ. Khairallah αναφέρθηκε εκτενώς στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει παγκοσμίως η εταιρεία στην ανάπτυξη και υιοθέτηση της νέας γενιάς λογισμικού διαχείρισης και διανομής του αεροπορικού προϊόντος ενώ εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας για στενή και εποικοδομητική συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο κ. Διγαλάκης χαρακτήρισε πολύ θετική για το Ίδρυμα και την πόλη την παρουσία μιας εταιρείας όπως η JR Technologies στα Χανιά και αναφέρθηκε στην προοπτική ίδρυσης ενός κέντρου ανάπτυξης λογισμικού για την φιλοξενία αντίστοιχων μεγάλων εταιριών λογισμικού του κλάδου.

 

Πηγή:cretalive.gr

RELATED ARTICLES