Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέαΣεμινάριο μικρής διάρκειας από το ΤΕΕ/ΤΚΜ

Σεμινάριο μικρής διάρκειας από το ΤΕΕ/ΤΚΜ

tee-tkm (1)

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, οργανώνει σεμινάριο μικρής διάρκειας στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2016 με θέμα την «Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων – Μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων» που θα γίνει στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ στις 11-13 Απριλίου του 2016 κατά τις απογευματινές ώρες.

Το κόστος για την συμμετοχή είναι στα 10 Eυρώ.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να καταθέσουν την σχετική αίτηση και το ποσό συμμετοχής στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ (1ος όροφος, Μεγ. Αλεξάνδρου 49, υπεύθυνος Γραμμένος Οδυσσέας) από τις ώρες 9:00-14:00 μέχρι και την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως προκύπτει από την κατάθεση της σχετικής αίτησης μαζί με το αποδεικτικό πληρωμής του αντίστοιχου ποσού.

Η αίτηση συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ www.tkm.tee.gr . (Πληροφορίες: Γραμμένος Οδυσσέας τηλ:2310883145). Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (υποχρεωτική παρουσία τουλάχιστον στο 90% της διάρκειάς τους) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

RELATED ARTICLES