Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕνέργειαΣτην Αθήνα το στρατηγικό συνέδριο «Investing in Energy»

Στην Αθήνα το στρατηγικό συνέδριο «Investing in Energy»

ΗΛΕνέργειαΤο τέταρτο Στρατηγικό συνέδριο «Ιnvesting in Energy 2015», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρες 10.00-15.30.

Στόχος του συνεδρίου που διοργανώνουν η SGT SA και η Boussias Communications, με την επιστημονική υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ), είναι η χαρτογράφηση των τρεχουσών εξελίξεων και η ανάδειξη των ευκαιριών ανάπτυξης και επενδύσεων στο χώρο της Ενέργειας και των νέων ενεργειακών υποδομών, προκειμένου να ενισχυθεί η στρατηγική και η οικονομική θέση της χώρας με ζητούμενο την εξασφάλιση αξιόπιστης και φθηνής ενέργειας στους καταναλωτές.

Παράλληλα, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και όλων των πολιτικών χώρων, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και εμπειρογνώμονες θα τοποθετηθούν επί της γεωπολιτικής και γεωοικονομικής σημασίας της Ελλάδας ως πύλης ενεργειακής εισόδου στην Ευρώπη.

Στο Συνέδριο έχει κληθεί να τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, θεσμικών Φορέων και μεγάλων επιχειρηματικών Ομίλων της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου απευθυνθείτε στο sitehttp://investinginenergy.iea.org.gr/ καθώς και στο site του Ι.Ε.Α: http://www.iea.org.gr

Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση

 

Πηγή:agronews.gr

RELATED ARTICLES