Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΣυγκροτήθηκε σε σώμα η Κεντρική Επιτροπή Αξιολόγησης Αιτημάτων Θεραπείας για τη χρηματοδότηση...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Κεντρική Επιτροπή Αξιολόγησης Αιτημάτων Θεραπείας για τη χρηματοδότηση έργων στο Πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

agrotourΣυγκροτήθηκε σε σώμα η Κεντρική Επιτροπή Αξιολόγησης Αιτημάτων Θεραπείας σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης έργων στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών.

 

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΒΕΑ, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ κ. Γ. Γιαννούσης υπέγραψε πρόσφατα τη σχετική απόφαση και η επιτροπή αποτελείται από τρία μέλη με δικαίωμα ψήφου εκ των οποίων:

 

– Δύο μέλη με τους αναπληρωτές τους προέρχονται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης – ΕΥΔ ΕΠΑΕ (μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής του).

 

– Ένα μέλος με τον αναπληρωτή του προέρχεται από τον εκάστοτε εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ για τον οποίο εξετάζεται θέμα εντός της περιφέρειας αρμοδιότητάς του.

 

Η γραμματειακή υποστήριξη παρέχεται από στέλεχος του ΕΦΕΠΑΕ με τον αναπληρωτή του.

 

Έργο της Επιτροπής είναι να εξετάσει τα Αιτήματα Θεραπείας που υπεβλήθησαν επί των Υπουργικών Αποφάσεων Διαπίστωσης μη πλήρωσης όρων των Υπουργικών Αποφάσεων Ένταξης και έγκρισης χρηματοδότησης έργων στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Πηγή: web.tee.gr

RELATED ARTICLES