Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΝέαΣυγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ

Συγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ

TEEΗ Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ανακοινώνει ότι συγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ και καλεί τους διπλωματούχους μηχανικούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε αυτές, με χρονική προθεσμία έως και τις 8 Ιανουαρίου 2015.

Ειδικότερα, από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ υπογραμμίζεται ότι το ΤΕΕ στηρίζεται στη συμμετοχή των Μελών του. Όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή σε Επιτροπή, ανεξάρτητα του αν επιλεγούν να συμμετάσχουν σε αυτήν ή όχι, θα μπορούν να ενημερώνονται, αν το επιθυμούν, για τις δραστηριότητες της Επιτροπής και θα μπορούν να υποβάλουν αναφορές και προτάσεις όποτε το επιθυμούν ή και να συμμετάσχουν στις ανοιχτές συνεδριάσεις τους. Το ΤΕΕ προσβλέπει στη συμμετοχή των συναδέλφων στη δουλειά του, που είναι άλλωστε η δύναμη του Φορέα μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να γίνει δυνατή η ενημέρωση των συναδέλφων στη βάση που προαναφέραμε, είναι η ύπαρξη ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Παρακάτω δημοσιεύεται η σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο κατάλογος των Μονίμων Επιτροπών, όπως αποφασίστηκαν από την Aντιπροσωπεία του ΤΕΕ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να τη στείλουν στο ΤΕΕ / Τμήμα Υποστήριξης Επιτροπών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: tee@central.tee.gr μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2015.
(Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα μόνο στον χώρο που δίδεται)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Υποστήριξης Επιτροπών, στα τηλέφωνα: 2103291308 και 2103291255

Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις νέες Μ.Ε. του ΤΕΕ (σε μορφή word)
Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις νέες Μ.Ε. του ΤΕΕ (σε μορφή pdf)

 

Πηγή:tee.gr

RELATED ARTICLES