Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΗ Σύρος ξεμπλοκάρει…την Πολεοδομία της Μυκόνου!

Η Σύρος ξεμπλοκάρει…την Πολεοδομία της Μυκόνου!

syros1

Συνεργασία Δημάρχων Μυκόνου και Σύρου για το θέμα της διοικητικής βοήθειας στον τομέα των Τεχνικών Υπηρεσιών (Πολεοδομίας κτλ) της Μυκόνου.

Συνάντηση πραγματοποίησαν στην Ερμούπολη οι Δήμαρχοι Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και Σύρου Γιώργος Μαραγκός με θέμα το αίτημα του Δήμου της Μυκόνου για σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των δυο γειτονικών Δήμων για συνδρομή στα ζητήματα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Μυκόνου. Μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε η παντελής αδυναμία λειτουργίας έστω και στοιχειωδώς της υπηρεσίας Δόμησης της Μυκόνου αποφασίστηκε να ζητηθεί απο τον Δήμο Σύρου να μας συνδράμει διοικητικά, εφόσον υπάρξει αντίστοιχη απόφαση, για την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας.

Σήμερα, στον Δήμο της Μυκόνου δεν υπηρετεί κανένας υπάλληλος στην Πολεοδομία με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες και οι επενδυτές. Ο Δήμαρχος της Μυκόνου μετά την συνάντηση δήλωσε :«είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο για να συναποφασιστεί και να λάβει τελική μορφή η συνεργασία μεταξύ των Δήμων Μυκόνου και Σύρου στα θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας. Δεν συζητάμε για επιστροφή αρμοδιότητας αλλά για σταθερές τακτικές επισκέψεις υπαλλήλων της Σύρου στο νησί μας για να συνδράμουν το έργο της υπηρεσίας μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό για την άμεση ανταπόκριση και πρόθεση του να μας βοηθήσει. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.»

 

cyclades24.gr

RELATED ARTICLES