Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝέαΤΕΕ/ΤΚΜ: «Προγράμματα ΕΣΠΑ – Νέες ευκαιρίες για μηχανικούς»

ΤΕΕ/ΤΚΜ: «Προγράμματα ΕΣΠΑ – Νέες ευκαιρίες για μηχανικούς»

tee-tkm (1)

Tην Τετάρτη, 16 Μαρτίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προγράμματα ΕΣΠΑ – Νέες ευκαιρίες για μηχανικούς», στο αμφιθέατρο του τμήματος (Μεγ.Αλεξάνδρου 49).

Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι τα τέσσερα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ και οι δυνατότητες χρηματοδότησης για πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και για νεοφυείς επιχειρήσεις. Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ιωάννης Τσιτσόπουλος ΑΤΜ, ειδικός σε θέματα διαχείρισης προγραμμάτων και μέλος της ΜΕ Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ και η Δήμητρα Κυριακοπούλου ΜΧΠΠΑ συνεργάτης του ΤΕΕ/ΤΚΜ σε θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου, στις 17:00 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Βέροια, ενώ προγραμματίζεται και για τις Σέρρες σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παράλληλα, ξεκινά στο ΤΕΕ μία νέα υπηρεσία προς τα μέλη του, η παροχή πληροφοριών και βοήθειας για αξιοποίηση των προγραμμάτων. Η νέα υπηρεσία θα παρέχεται κατ΄αρχήν μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων στη διεύθυνση: [email protected]

 

 

RELATED ARTICLES