Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑγγελίεςΘέσεις Εργασίας

Θέσεις Εργασίας

eng7Η ΝΙΚΙ ζητά Μηχανολόγους/Αεροναυπηγούς/Πολιτικούς Μηχανικούς, κατόχους διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος με εμπειρία στην εφαρμογή των Πεπερασμένων Στοιχείων και σε προσομοιώσεις Multibody. Οι θέσεις είναι διαθέσιμες στα Ιωάννινα και σε πόλεις της Γερμανίας. Οι θέσεις σχετίζονται με την ανάπτυξη μοντέλων οχημάτων για προσομοιώσεις Multibody, αναλύσεις πεπερασμένων στοιχείων και προσομοιώσεις μηχατρονικής. Σχεδίαση και έλεγχος δομικών και δυναμικών συστημάτων και αυτοματοποιήσεις διαδικασιών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή γνώση Matlab/Simulink, πολύ καλή γνώση προγραμμάτων Multibody Analysis όπως ADAMS, εμπειρία στην προσομοίωση με πεπερασμένα στοιχεία και πολύ καλή γνώση Αγγλικών ή Γερμανικών. Επιθυμητό προσόν είναι η εμπειρία στην ψηφιακή ανάπτυξη οχημάτων. Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου παρέχεται βασική εκπαίδευση.

Για πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής στα Αγγλικά:Υπόψη: Βιβής Ζάψα, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού,Εθνικής Αντίστασης 205, 45500 Κατσικάς Ιωάννινα Τηλ.: +30 26510 85240, Fax: +30 26510 85249, www.niki-mepe.gr

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

RELATED ARTICLES