Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΝέαΘέσεις ΤΕΕ-Αιτ/νίας για το Χωροταξικό Σχεδιασμό Δυτικής Ελλάδας

Θέσεις ΤΕΕ-Αιτ/νίας για το Χωροταξικό Σχεδιασμό Δυτικής Ελλάδας

teeait

Αναρτώνται οι θέσεις (επισημάνσεις – παρατηρήσεις) του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με τον Χωροταξικό Σχεδιασμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδoς, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από Ομάδα Εργασίας η οποία συγκροτήθη για τον σκοπό αυτό και στελεχώθηκε από τους συναδέλφους Ιωάννη Καρυδά (επιμελητή), Γεωργουλόπουλο Ηλία, Κατσακιώρη Αλεξία, Ταράτσα Ελένη και εγκρίθηκαν από την Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος κατά την 4η τακτική συνεδρίασή της του 2016.

Υπεύθυνος από την Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος για την παρακολούθηση και εξέλιξη των εργασιών της Ομάδας, ήταν ο συνάδελφος Μασίκας Νικόλαος.

Οι θέσεις του Τμήματος έχουν διαβιβαστεί στην Περιφέρεια, προ της σχετικής εισηγήσεως η οποία θα υπάρξει προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29/02/2016 στην Πάτρα και στο οποίο θα συζητηθεί και ληφθεί απόφαση (γνωμοδοτική) επί της μελέτης με τίτλο: «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Π.Π.Χ.Σ.Α.Α.) Δυτικής Ελλάδος». Συγκεκριμένα οι θέσεις του Τμήματος είναι:

ΑΡΧΕΙΟ

 

Πηγή: teeait.gr

RELATED ARTICLES