Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΥποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών στο Πολυτεχνείο Κρήτης - Εκδήλωση – Διαγωνισμός Ennovation

Υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών στο Πολυτεχνείο Κρήτης – Εκδήλωση – Διαγωνισμός Ennovation

uoc

Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο πλαίσιο ανάπτυξης της καινοτομίας και υποστήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας και σε συνάρτηση με την προκήρυξη του διαγωνισμού ennovation (ennovation.gr) αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών καθώς και τη συμμετοχή τους στον εν λόγω διαγωνισμό.

Με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας στο Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνεται, την Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρα 13:00 έως 14:15, ενημερωτική παρουσίαση του 9ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας, ennovation, στο ξύλινο αμφιθέατρο A2 (απέναντι από τη βιβλιοθήκη του ΠΚ).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

• Ενημέρωση για τον διαγωνισμό ennovation από μέλη της οργανωτική επιτροπής.

• Εμπειρίες φοιτητών για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό

• Ενημέρωση των ενδιαφερόμενων ομάδων, από ομάδα ειδικών του Πολυτεχνείου Κρήτης η οποία θα είναι διαθέσιμη να συνεργαστεί και να υποστηρίξει τους ενδιαφερόμενους για την κατάλληλη προετοιμασία, τεκμηρίωση και υποβολή των επιχειρηματικών ιδεών στον διαγωνισμό.

• Ενημέρωση για την προετοιμασία προτάσεων που θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση για την καινοτομία που θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης την 1η Ιουλίου. Οι προτάσεις αυτές μπορούν να κατατεθούν, εφ’ όσον οι ενδιαφερόμενοι το επιθυμούν, τόσο στο πλαίσιο του διαγωνισμού ennovation όσο και αυτόνομα. Στο διαγωνισμό αυτό προσκαλούνται να καταθέσουν την επιχειρηματική τους ιδέα-πρόταση όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας. (βλ. σχετική ανακοίνωση).

Στην ενημερωτική εκδήλωση καλούμε να παραβρεθούν επίσης, και όσοι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά επιθυμούν να συζητήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα ή επιθυμούν να ενημερωθούν για την καλύτερη προετοιμασία της ιδέας τους για μελλοντική της υποβολή.

Περισσότερες πληροφορίες:

Καθηγητής Νικόλαoς Ματσατσίνης,

Στοιχεία επικοινωνίας:

• Γραφείο: Δ5.004

• Τηλ. 2821037348

• Email: nikos<στο>ergasya.tuc[dot]gr

 

tuc.gr

RELATED ARTICLES